Kinderfotografie Limburg: spontane fotoshoot in het weiland, tijdens Corona

16.04.20

Leuke inspiratie voor een fotoshoot van je kind. Bekijk deze kinderfoto's gemaakt tijdens de uitbraak van het Coronavirus

"Just smile and wave" dat is wat ik tegenwoordig doe als ik mijn klanten ontmoet. Op het parkeerterrein van de voormalige manege Brunssummerheide spraken we af.

De kinderfotoshoot, of eigenlijk, commmunie reportage werd al in januari bij mij geboekt. Gelukkig lieten zij hem ook gewoon doorgaan. Omdat de communies dit jaar waarschijnlijk naar september verschoven worden, mag ik de leuke foto's in het mos en met een schommeltje aan een tak van een boom, helaas nog niet laten zien hier.

Toen deze communicant zich ging omkleden zag ik dit leuke bonte jurkje en stelde ik voor om hierin ook een paar leuke foto's te maken. Als fotolocatie hiervoor, koos ik een weiland aan de rand van de heide, dat vol staat met paardenbloemen. Het geel van de bloemen matchte super leuke met de gele strepen in het jurkje van het meisje.

Eerst ging ze met haar pop en daarna ook nog even met mama op de foto. Het leuke hiervan is, dat je deze foto's in "gewone kleding" kunt gebruiken ter aankondiging van de communie, door ze bijvoorbeeld te verwerken in het ontwerp van de communiekaart. Op het bedankkaartje is het dan weer leuk om een foto in communiekleding te zetten.

Van een communiereportage kun je een mooi professioneel album laten maken, als aandenken aan de 1e heilige communie. Natuurlijk kun je zo'n fotoshoot ook doen voor het vormsel of voor het in Belgie gebruikelijke lentefeest

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Kinderfotografie Limburg: spontane fotoshoot in het weiland, tijdens Corona
Logo Sjurlie.nl