Sportfotografie Heerlen: sfeerimpressie van de Obvion run in opdracht van Vebego

17.06.19

Evenementen fotograaf Limburg: sportfotografie bij Limburgs Mooiste, oftewel de Obvion run in Heerlen

Afgelopen zondag mocht ik als bedrijfsfotograaf in opdracht van Vebego een sfeerimpressie maken van de hun deelname aan de Obvion run in het centrum van Heerlen. Al eerder had ik bij Vebego een sfeerimpressie mogen maken van de uitreiking van de MVO award bij kasteel Cortenbach in Voerendaal.

Rond half 2 was ik aanwezig in het Vebego paviljoen op het plein voor het Parkstad Limburg Theater. Hier maakten we in de tent eerst een leuke groepsfoto van het complete Vebego renners team.


Daarna was het tijd voor de warming up op muziek op het Schouwburgplein. Halverwege de warming up vertrok ik richting het startpunt aan de Valkenburgerweg. Hier verzamelden zich alle renners en gaf Emile Roemer het startschot van de hardloopwedstrijd.

Na start vlogen alle renners aan mij voorbij en ging ik op weg naar de finish, waar binnen 15 minuten al de eerste renners binnen kwamen. Hier kwamen alle teamleden druppelsgewijs binnen, de 5 km lopers, maar ook 10 km lopers, waarna ze hun medaille in ontvangst namen.

Aansluitend was er fruit en iets te drinken voor iedereen stond ik iedereen gezellig uit te hijgen en met elkaar te praten. Ter afsluiting gingen we terug naar het Vebego paviljoen, hier vond voor het personeel een bbq plaats en maakten we nog een laatste groepsfoto. Daarna werd iedereen nog bedankt in de vorm van een speech.

Om half 4 zat mijn fotografie opdracht er op en nam ik afscheid van het gezelschap. 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Sportfotografie Heerlen: sfeerimpressie van de Obvion run in opdracht van Vebego
Logo Sjurlie.nl