Newbornhoot Limburg: babyfotografie aan huis in Gronsveld

10.01.20

Fotograaf grondveld: babyreportage aan huis laten maken in de kinderkamer


De bruiloft, de zwangerschap en nu de babyfotoshoot. Dan kun je wel zeggen dat je van een vaste klant mag spreken en dat vind ik altijd super leuk. Ik volg graag mensen tijdens alle mooie en belangrijke momenten van hun leven. Zo was ik vorige week vrijdag bij dit leuke stel thuis, om een babyfotoshoot te verzorgen van hun pasgeboren zoontje.

Aangezien hij met kerst geboren is, zou dit ook terugkomen in de newborn shoot. Zo maakten we een aantal foto's van hem in de box omringd door kerstversiering. Ik vind het zelf altijd mooi om ton-sur-ton te werken. Dus allemaal dezelfde kleuren gebruiken in diverse zachte tinten.

Ik startte deze babyreportage met het fotograferen van mama met de kleine in de woonkamer, aansluitend ging hij bij papa op de arm en daarna maakten we nog wat portretten samen.

Ik zette de baby fotoshoott voor in de babykamer, in het bedje en in een stoeltje, de kleine werd gevoed (hier maakte ik ook een aantal foto's van voor prive gebruik) daarna gingen weer naar beneden waar ik hem in de box fotografeerde, vanaf een keukentrapje.

Opeens zag ik een tas in regenboogkleuren liggen en vertelde zij me dat ze een kleurrijke patchwork deken voor hem aan het maken was. Aangezien dit een zogenaamde rainbow baby is, bracht me dat op het idee van de laatste foto's. De kleine in de kleurrijke regenboogtas, gelegen op de bonte onderdelen van de patchwork deken, gefotografeerd in zijn box vanaf mijn keukentrapje.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Newbornhoot Limburg: babyfotografie aan huis in Gronsveld
Logo Sjurlie.nl