bruidsfotograaf kasteel Hoensbroek

Trouwen in een kasteel in Limburg bij kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek

Sinds 13 jaar fotografeer ik op diverse plekken bruiloften in Limburg, Brabant en België. Ik kom hierdoor op verschillende trouwlocaties in verschillende jaargetijden en met verschillende bruidsparen. Ik kom als bruidsfotograaf ook geregeld bij kasteel Hoensbroek. Het middeleeuwse Kasteel Hoensbroek in Zuid-Limburg behoort tot de grootste kastelen van Nederland.

Trouwen in een kasteel in Limburg

Kasteel Hoensbroek is een officiele trouw locatie van de gemeente Heerlen. Je kunt hier trouwen in een van de prachtige zalen in middeleeuwse sferen. 

Voorbeelden van trouwfoto's gemaakt bij kasteel Hoensbroek


Prachtig uitzicht over het water (en een terras aan het water)


De gehele trouwlocatie is exclusief voor jullie bruiloft plus de mogelijkheid om buiten te trouwen op een schaduwrijke plek (belangrijk wanneer het erg warm is) | Zeer mooie ruime bruidssuite met grote balkons met een apart gedeelte waar bruid en bruidegom zich kunnen klaarmaken en jullie gasten kunnen blijven overnachten in het aangrenzende hotel | Genoeg mogelijkheden voor een fotoshoot, je hoeft dus niet te rijden en niet te lang bij je gasten weg | Mogelijkheid om buiten overdekt of binnen mooie trouwfoto's te maken bij slecht weer | Dineren is zowel binnen als buiten mogelijk | Mooie, niet al te grote feestzaal | Diverse mooie plekken voor een first look.

 

 

 

 

Early bird actie
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300