bruidsfotografie Grote Hegge en Limianz Venlo (31)

Trouwem bij kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn

Kasteelhoeve de Grote Hegge

Sinds 13 jaar fotografeer ik op diverse plekken bruiloften in Limburg, Brabant en België. Ik kom hierdoor op verschillende locaties, op alle momenten van het jaar. Een van mijn favoriete plekken voor trouwfotoshoot is het witte dorpje Thorn. In dit dorpje ligt kasteelhoeve De Grote Hegge. Je kunt in deze prachtige hoeve zowel buiten als binnen trouwen. 

Veel mogelijkheden

Naast dat je er binnen en buiten kunt trouwen, is er een mooie ruime feestzaal, waar je heerlijk kunt dansen. Het restaurant heeft een mooie zaal met grote ramen, dat uitkijkt op de historische binnenplaats. In de omgeving van het kasteel ligt ook het water, waar je prachtige trouwfoto's kunt maken.

Voorbeelden van trouwen de Grote Hegge


Mooi gelegen aan de rand van Thorn


Je kunt de gehele locatie voor jouw trouwgezelschap afhuren. Je bruidstaart snijd je in de zomer heerlijk buiten aan en eet je relaxt op op de mooie binnenplaats. Na de toost maak je een aantal mooie groepsfoto's tegen de begroeide muren van de feestzaal. Via de oprijlaan wandel je naar het water en over de brug, waar je een prachtige trouwreportage kunt maken.

 

 

 

 

Early bird actie
Logo Sjurlie.nl