bruidsfotograaf Vaeshartelt Maastricht (69)

mooie-trouwlocatie-zuid-limburg-kasteel in het groen

Buitenplaats Vaeshartelt, mijn ervaring als trouwfotograaf

Sinds 13 jaar fotografeer ik als bruidsfotograaf in prachtige kastelen in Limburg, Brabant en België huwelijken. Ik zie hierdoor kom ik op veel uiteenlopende mooie trouwlocaties in verschillende jaargetijden en met bruidsparen van alle leeftijden. Sommige bruidsparen vieren hun huwelijk heel uitbundig. Anderen vieren hun trouwdag weer heel klein en intiem met alleen hun beste vrienden en familie. Sommige koppels (vaak de jongere bruidsparen) hechten veel waarde aan mooie trouwstyling en een specifiek bruiloft thema, wat voor mij als bruidsfotograaf natuurlijk fantastisch is om te mogen fotograferen. Andere bruidsparen hechten minder aan "tierelantijnen" maar gaan vooral voor goede kwaliteit eten en qualitytime met intieme vrienden, vaak zijn dit de koppels die voor de tweede keer trouwen. Vaeshartelt beschikt over een prachtige parkachtige tuin met een diversiteit aan groen en prachtige kunst. Je kunt er zowel binnen als buiten op diverse plekken trouwen. Zo kun je bijvoorbeeld trouwen in de geheime tuin buiten en binnen in de prachtige spiegelzaal.

Buitenplaats Vaeshartelt biedt veel  mogelijkheden voor je bruiloft

biedt naar mijn idee voor elk type bruidspaar wat wils. Wat ik erg fijn vind is de super goede en persoonlijke aandacht die je er krijgt van Edwin en Bart en ook het feit dat je de hele trouwlocatie voor jezelf hebt wanneer je er trouwt.

Voorbeelden van bruiloften die ik fotografeerde bij buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht:


Buiten trouwen in Limburg bij kasteel Vaeshartelt: met een prachtig uitzicht over het park (met een prachtige vijver)


De gehele trouwlocatie is exclusief voor jullie bruiloft plus de mogelijkheid om buiten te trouwen op een schaduwrijke plek (belangrijk wanneer het erg warm is) | Zeer mooie hotelkamers waar zowel het bruidspaar als de gasten zich kunnen klaarmaken en blijven overnachten in het aangrenzende hotel | Genoeg mogelijkheden voor een fotoshoot, je hoeft dus niet te rijden en bent niet te lang bij je gasten weg | Mogelijkheid om buiten overdekt of binnen mooie trouwfoto's te maken bij slecht weer | Dineren is zowel binnen als buiten mogelijk | Mooie, niet al te grote feestzaal | Diverse mooie plekken voor een first look.

 

 

 

 

Early bird actie
Logo Sjurlie.nl