Bruidsfotograaf Brunssum en Maastricht: trouwfoto's bij Kasteel Vaeshartelt

15.06.14

Bruidsfotograaf Limburg: chique trouwreportage in Brunssum en bij buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht

Zo ongeveer twee weken geleden belde dit hippe bruidspaar mij met de vraag of ik 14 juni nog beschikbaar was om hun bruiloft te fotograferen. Loes kwam een week later bij mij op bezoek en er was gelijk een klik. Ze vertelde me over hun ontmoeting en de plannen voor het huwelijk. 

Ik verheugde me direct toen de opdracht bevestigd werd. Een super leuke gezellige familie ontving me in hun prachtige herenhuis in Brunssum, waar Loes opgemaakt werd en daarna in het jurk "gehesen". Alles klopte gewoon, zelfs de trouwschoenen die van Jimmy Choo waren, pasten perfect bij het plaatje.

In Vaeshartelt was een bijzondere kerkelijke inzegening in de ronde zaal. Een vriend speelde piano, er werd geboorte grond gemengd. Het was allemaal heel persoonlijk en intiem.

Na de bruidsreportage ging het gezelschap aan tafel, waarna de bruidstaart werd aangesneden en het tijd was voor de openingsdans, een romantisch schuifelnummer. Daarna gingen de voetjes flink van de vloer en was het voor mij tijd om afscheid te nemen van dit mooie stel.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Brunssum en Maastricht: trouwfoto's bij Kasteel Vaeshartelt
Logo Sjurlie.nl