trouwfoto's kasteel Groot Buggenum Grathem (47)

Trouwen in een wit sprookjeskasteel in Midden Limburg

Kasteel Groot Buggenum

Sinds 13 jaar fotografeer ik op diverse plekken bruiloften in Limburg, Brabant en België. Ik kom hierdoor op verschillende trouwlocaties in verschillende jaargetijden en met verschillende bruidsparen. Ik kom als bruidsfotograaf ook geregeld bij kasteel Groot Buggenum in Grathem. Een momenteel kasteel in het prachtige groen van Midden-Limburg.

Trouwen in een romantisch kasteel in Midden Limburg

Exclusief ttouwen bij een intiem en romantisch wit sprookjeskasteel in een groene oase met een prachtig historisch decor. Dit kasteel is een echte verborgen parel. Het kasteel biedt mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen. Na trouwceremonie luid je altijd bruidspaar de klok in de toren. De voorbereidingen van de bruid kunnen plaatsvinden in de prachtige kamer op de 1e verdieping, wat geweldig trouwfoto's oplevert. Het feest vier je in de aangrenzende moderne feestlocatie.

Voorbeeldfoto's van bruiloften gefotografeerd bij kasteel Groot Buggenum

Prachtig in het groen, omringd door boomgaarden

Het gehele kasteel is exclusief voor jullie bruiloft plus de mogelijkheid om buiten te trouwen in de schitterende binnen tuin. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van trouwfoto's, zowel op de bruggetjes over de slotgracht als op in de tuinen rondom het kasteel of in de prachtige appelboomgaarden die op loopafstand te vinden zijn.  

 

 

 

Early bird actie
Logo Sjurlie.nl