trouwfoto's Chateau Neercanne Maastricht (41)

Huwelijksfotograaf bij Chateau Neercanne

Oostwegel Collection: huwelijksfotograaf bij Chateau Neercanne

Sinds 13 jaar fotografeer ik bruiloften in Limburg, Brabant en België. De rijksmonumenten Chateau Neercanne, Chateau St. Gerlach en herenboerderij Winselerhof van de Oostwegel Collection zijn stuk voor stuk toppers. Deze exclusieve trouwlocaties combineren Franse flair en luxe met bourgondisch genieten. Wil je trouwen in een romantisch kasteel tussen de wijngaarden, met glooiende heuvels op de achtergrond maar is Frankrijk net te ver? Kies dan Chateau Neercanne in Zuid-Limburg.

Veel mogelijkheden op deze chique intieme trouwlocatie in Maastricht

Op deze officiële trouwlocatie mag een trouwambtenaar jullie huwelijk voltrekken. Dat kan bij mooi weer tijdens een buiten ceremonie in de barokke tuin. Wil je niet afhankelijk zijn van de weergoden kun je ook een van de zalen kiezen – van klassieke salon voor intieme bruiloften tot grote feesten in de grotten. Pluspunt voor mij is dat het een all-in locatie is: geloftes afleggen, receptie, diner en feest. Voor de bruidsreportage hoeven we het landgoed niet te verlaten. Je kunt voor en na je grote dag overnachten in het historische poortgebouw L’Auberge de Neercanne uit 1611. Mooi ook voor de ‘getting-ready’ foto’s.

Voorbeelden van trouwfoto's gemaakt bij Chateau Neercanne:


Trouwfotograaf bij Chateau Neercanne: Prachtig uitzicht over het Limburgse landschap


Het landgoed heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke bruidsreportage. Moderne strakke foto’s in de baroktuin? Historische gebouwen die oude adellijke rijkdom uitademen? Of toch liever romantische foto’s tussen de sierlijke wijnranken op het landgoed? Het kan allemaal. 

 

 

 

 

Early bird actie
Logo Sjurlie.nl