Trouwfotograaf Kerkrade: in het Kapellerbos en de kerk van Spekholzerheide

bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (12)

Bruidsfotografie Kerkrade: romantische trouwfoto's in het Kapellerbos en een kerkdienst in Spekholzerheide

Meer dan een jaar geleden werd ik door dit lieve stel geboekt als trouwfotograaf. Nu was het dan eindelijk zo ver en mocht ik hun bruidsreportage maken. Als generale repetitie hadden wij onlangs al een loveshoot op de Brunssummerheide gemaakt.

Op deze zonnige vrijdag startte ik met het maken van foto's van het aankleden van de bruid, het kappen van haar haar en het aankleden van de kinderen. Tussendoor reed ik ook nog even naar het ouderlijk huis van de bruidegom in Simpelveld, om het aankleden van de bruidegom vast te leggen.

Toen de hele familie klaar was, was het tijd om het oud Volkswagenbusje dat door de vader van de bruid bestuurd werd, naar de kerk te rijden. Hier stond de bruidegom al voor het altaar te wachten en werd de bruid door haar vader weggegeven.

Tijdens een mooie trouwmis, werd het ja woord gegeven en na de dienst ging wij het het Volkswagenbusje naar het Kapellerbos voor een romantische trouwfotoshoot samen. Helaas waar de bruidskinderen een beetje vermoeid, dus wij vielen hun niet lang lastig met het maken van foto's en zetten de reportage samen verder.

Na het maken van de trouwfoto's was het tijd voor koffie met broodjes en vlaai. Ik nam even afscheid en kwam terug voor het vastleggen van het aansnijden van de bruidstaart en openingsdans. De vond plaats in de voormalige dancing Streeperkruis in Schaesberg.

bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (23)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (21)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (24)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (22)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (28)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (26)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (25)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (29)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (31)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (35)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (32)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (33)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (34)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (36)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (37)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (38)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (39)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (15)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (7)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (40)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (10)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (41)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (1)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (3)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (4)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (8)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (9)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (11)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (6)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (13)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (14)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (16)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (17)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (20)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (18)
bruidsfotografie spontaan Kerkrade trouwfoto's Limburg (19)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Poseersessie
Bloemwerk:
Bruidsbloemwerk Angelien

Trouwfoto's spontaan Limburg bij de Bosmolenplas en in Stevensweert

Bruidsfotografie Limburg: spontane trouwfoto's bij het kerkje in Stevensweert met een trouwfeest bij de trouwlocatie de Bosmolenplas

Vrij laat werd ik nog geboekt als bruidsfotografe voor dit super leuke huwelijk dat vorige week in Linne en Stevensweert plaatsvond.

Op een schitterend zonnige dag arriveerde ik thuis bij de bruid voor het fotograferen van het aankleden. De bruid was al opgemaakt en naar de kapper geweest en al snel was het tijd voor het vastleggen van het aantrekken van de mooie bruidsjurk. Dit gebeurde met hulp van moeder, zus en de kinderen.

 

Al snel daarna arriveerde de bruidegom in de Rolce Royce trouwauto voorzien van chauffeur. Het hele gezelschap stond buiten terwijl hij aanbelde om zijn bruid op te halen thuis in Linne. Vanuit Linnen vertrok ik als trouwfotograaf naar Stevensweert, waar in een klein wit kerkje (dat niet meer als kerkje in functie is) het wettelijke huwelijk plaatsvond. Een mooie ceremonie, die muzikaal werd opgeluisterd door zangeres Nienke.

Na de trouwceremonie vormden alle gasten buiten een erehaag met bellenblaas en vervolgens prikte het bruidspaar een grote ballon stuk, waaruit allemaal kleine helium ballonnetjes kwamen.


Ik maakte samen met de videograaf nog een aantal romantische trouwfoto's in de dorpskern van Stevensweert en langs het water, waar veel boten te zien waren, die allemaal naar het bruidspaar zwaaiden en hun feliciteerden.

Daarna was het tijd om te vertrekken naar de mooie trouwlocatie langs het water, genaamd de Bosmolenplas. Hier vond op het terras met uitzicht op het water de toost en het aansnijden van de bruidstaart plaats.

Aansluitend maakten we nog een aantal trouwfoto's met het gezin, we maakten wat groepsfoto's en we eindigden met een romantische trouwfotoshoot in een sloepje op het water.

Daarna startte de late lunch en trok ik mijn terug om een selectie van de trouwfoto's van die dag te bewerken om tijdens de feestavond te presenteren op een beamer.

De feestavond startte met de binnenkomst van het bruidspaar via de lift en vervolgens een mooie openingsdans. Na opening van het buffet nam ik afscheid en ging het feest verder tot in de late uurtjes.

bruidsfotografie Linne trouwfoto's bij Bosmolenplas en Stevensweert (15)
bruidsfotografie Linne trouwfoto's bij Bosmolenplas en Stevensweert (17)
bruidsfotografie Linne trouwfoto's bij Bosmolenplas en Stevensweert (2)
bruidsfotografie Linne trouwfoto's bij Bosmolenplas en Stevensweert (19)
bruidsfotografie Linne trouwfoto's bij Bosmolenplas en Stevensweert (16)
bruidsfotografie Linne trouwfoto's bij Bosmolenplas en Stevensweert (23)
bruidsfotografie Linne trouwfoto's bij Bosmolenplas en Stevensweert (18)
bruidsfotografie Linne trouwfoto's bij Bosmolenplas en Stevensweert (20)
bruidsfotografie Linne trouwfoto's bij Bosmolenplas en Stevensweert (30)
bruidsfotografie Linne trouwfoto's bij Bosmolenplas en Stevensweert (27)
  • Monique
    19 July 2018
    sjieke foto,s ! Proficiat !

Trouwreportage Limburg: trouwfoto's in Sweijkhuizen en de Stadbroekermolen

bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (49)

Bruidsfotografie Limburg: spontane trouwfoto's in de kerk van Sweijkhuizen met een trouwfeest en wettelijk huwelijk bij trouwlocatie Stadbroekermolen Sittard


Een romantische bruiloft met een huwelijksmis in de prachtige kerk van Sweijkhuizen, begeleid door een gospelkoor en een tweede trouwceremonie in de graanzaal van de Stadbroekermolen in Sittard.

Mijn bruidsreportage begon als trouwfotograaf op een regenachtige ochtend in Heerlen, in een schitterend jaren 30 huis. Hier werden alle dames en de bruid opgemaakt en kregen zij hun haren gedaan. Aansluitend zou de bruid zich aankleden en werd het dochtertje, c.q. bruidsmeisje oftewel ringenmeisje aangekleed (zij zou zelf ook en schattig ringetje krijgen in de kerk).

Naar het einde toe werd het allemaal toch haastig en moest de bruid snel in de mooie Ford Mustangs trouwauto (met de buurman als chauffeur) en reed ik als een speer naar de kerk. Daar aangekomen zat de kerk al vol. De bruidegom liep met zoonlief aan de hand naar voren terwijl hier en daar een kerkganger een traan liet.

Opeens was er het harde geluid van de Ford Mustang... daar kwam de bruid! Zij liep met hun dochtertje aan de hand naar voren. De dienst begon met het gezang de het prachtige gospelkoor. Het zou een mooie en grappige trouwdienst worden met veel kinderen, die dansten in het middenpad. 

Toen de kerkdienst was afgelopen vormde zich een erehaag in het middenpad van de kerk met het zingende gospelkoor voor het bruidspaar uit. Buiten gekomen was het eindelijk droog geworden en vervolgde ik mijn trouwreportage met het fotograferen met de felicitaties en het vertrek van de trouwauto naar de stadbroekermolen.

Bij de trouwlocatie aangekomen, fotografeerde ik de aankomst van het bruidspaar en was het tijd voor de lunch. Tijdens de lunch maakten we een aantal groepsfoto's en aansluitend was er een tweede mooie en bijzonder trouwceremonie in de graanzaal. Na deze ceremonie was het tijd voor het aansnijden van de bruidstaart en de toost, een belangrijk moment in de bruidsreportage. Na de taart maakten we eerst een aantal foto's in de Stadbroekermolen en daarna buiten een aantal romantische trouwfoto's in de Engelse tuin. Voor ringenfoto's gebruik een groot aantal slakken als model die er traag met de trouwringen vandoor wilden.

Daarna het tijd voor trouwdiner, waarbij ik als bruidsfotograaf een aantal foto's van speeches, toost en het overhandigen van cadeaus maakte. Tijdens het diner bewerkte ik serie trouwfoto's van een presentatie op de beamer tijdens de feestavond.

Een feestavond met een knallende openingsdans die eindigde in een soort van flashmob, waarna iedereen de dansvloer op ging.

 

bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (7)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (9)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (10)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (3)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (2)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (4)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (5)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (6)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (11)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (14)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (15)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (17)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (18)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (19)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (21)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (23)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (20)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (24)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (25)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (22)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (68)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (67)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (66)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (26)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (28)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (31)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (30)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (29)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (1)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (33)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (36)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (37)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (39)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (40)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (38)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (41)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (42)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (43)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (44)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (45)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (34)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (46)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (48)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (51)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (50)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (56)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (52)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (61)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (54)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (55)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (60)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (57)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (59)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (58)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (63)
bruidfotografie spontaan limburg Stadbroekermolen en Sweijkhuizen (65)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bruidstaart & toast

Bruidsfotograaf Limburg: trouwfoto's bij kasteel Erenstein

bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (41)

Bruidsfotografie in Kerkrade en Eygelshoven: bij het kerkje op de heuvel en bij trouwlocatie kasteel Erenstein

Eerst mocht ik al de bruiloft van haar zus fotograferen en nu een aantal jaren later mocht ik haar bruidsreportage maken.

Op een mooie zonnige dag belde ik aan bij het appartement van de ouders van de bruidegom. Hier zou een barbier aanwezig zijn en kleedden alle mannen zich om. Een gezellig bedoening, met op de achtergrond een aflevering van Married with Children en mannen die gezellig een biertje dronken. Een leuke start voor mij als bruidsfotograaf.

Vanuit de bruidegom vertrok ik naar de bruid, die zich thuis aankleedde. Haar haar en make was al verzorgd toen ik aanbelde en dus was het tijd om de bruidsjurk aan te doen. Dit deed zij samen met haar zus en haar moeder. Tussentijds kwam haar trotse oma nog naar boven.

Toen iedereen klaar was, arriveerde de bruidegom in zijn oude Porsche cabriolet. Van daaruit vertrok het hele gezelschap voor het kerkelijk huwelijk naar het schattige kerkje op de berg in Eygelshoven, waar een mooie huwelijkmis met live zang plaatsvond.

Vanuit de kerk vertrokken wij naar kasteel Erenstein, waar buiten op het mooie terras de toost was en de bruidstaart werd aangesneden. Altijd een leuke moment tijdens de bruidsreportage, is wanneer kleine kinderen een stukje taart krijgen (of een glaasje kinderchampagne). Na de bruidstaart waren en de hilarische groepsfoto’s met aansluitend een kleine fotoshoot met ondere wat trouwfoto's samen met de trouwauto. Aangezien dit bruidspaar niet zo heel erg poseren hield, maakten we hier een mini shoot van.

Daarna ging iedereen naar de Tiendschuur voor het bruidsdiner met aansluitend de feestavond. De feestzaal was prachtig verlicht. Tijdens het diner at ik en bewerkte ik als bruidsfotograaf een aantal trouwfoto’s voor een same day edit. Deze werden tijdens het feest op een beamer gepresenteerd.

Al gauw was het tijd voor openingsdans, de vader dochter en moeder zoon dans en daarna volgenden nog een aantal verrassingen voor bruidspaar.

Terwijl het feest in volle gang was, nam ik afscheid met als resultaat een leuke spontaan verslag van deze trouwdag.

bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (7)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (6)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (9)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (8)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (10)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (15)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (12)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (11)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (13)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (14)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (16)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (17)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (18)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (19)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (20)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (21)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (22)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (28)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (23)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (27)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (25)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (24)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (29)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (26)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (30)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (31)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (32)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (33)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (35)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (34)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (38)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (36)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (37)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (39)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (40)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (42)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (43)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (45)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (44)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (46)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (48)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (1)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (2)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (4)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (47)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (5)
bruidfotografie Limburg trouwfoto's kasteel Erenstein kerkj Eygelshoven (3)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Huwelijksmis

Fotograaf huwelijk Maastricht: Duitse bruiloft bij Chateau Neercanne

bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (23)

Bruidsfotograaf Maastricht: spontane en journalistieke trouwfoto's gemaakt bij trouwlocatie Chateau Neercanne


Een bruidsreportage op woensdag, van een leuk stel waarvan de bruid Duitse is en de bruidegom een Nederlander. Een internationaal huwelijk dus. Op een schitterende woensdagmiddag om 15.00 u arriveerde ik bij Chateau Neercanne voor het vastleggen van dit huwelijk.

De trouwreportage startte voor mij het het vastleggen van de ontvangst van de gasten op het terras. De bruidegom liep al zenuwachtig rond. Toen het tijd was voor de wettelijke trouwceremonie, die plaatsvond op het terras van Chateau Neercanne, verzamelen alle gasten zich daar.

Op een Duitse bruiloft is het traditie dat alle gasten er de hele dag bij zijn, er is dus geen sprake van een gasten die enkel voor de ceremonie, het feest of de receptie komen. De groep bestond uit circa 60 mensen die de hele dag gasten waren op dit trouwfeest.

De huwelijksceremonie startte enigszins hilarisch, omdat de trouwringen nog bij de receptie lagen, maar deze werden al snel gebracht. De bruid kwam traditioneel binnen met haar vader en werd aan de bruidegom weggegeven. 

Tijdens het wettelijke huwelijk was een live zangeres en toen het tijd was voor de ringen, werden deze gebracht door een kleine bruidsjonker, die de bruidegom daarna feliciteerde met een enorme knuffel.

Na de ceremonie was er traditiegetrouw bruidstaart en een champagnetoost, aansluitend maakte ik als bruidsfotograaf de groepsfoto's en maakten we een aantal romantische trouwfoto's in de Engelse tuinen van het chateau.

Tijdens het trouwdiner, waar ik ook mee verwend werd, verzorgde ik een same day audit. Deze werd tijdens de feestavond op een beamer gepresenteerd. 

Om 22.00 zat mijn taak als trouwfotograaf er op voor die dag.

bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (20)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (37)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (3)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (1)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (4)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (6)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (7)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (5)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (8)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (9)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (10)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (11)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (16)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (15)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (14)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (17)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (18)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (13)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (12)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (30)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (31)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (19)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (28)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (29)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (21)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (22)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (26)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (25)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (27)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (24)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (32)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (33)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (36)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (35)
bruidsfotograaf Maastricht trouwfoto's chateau Neercanne (34)