Trouwreportage Limburg: een eervolle vermelding bij de The Masters of Dutch wedding

trouwfotograaf Roermond, trouwreportage noord Limburg

Twee foto's van mijn trouwreportages in 2014 genomineerd door The Masters of Dutch Wedding: een Award en een eervolle vermelding voor mijn bruidsfoto's in Limburg

 

De Masters of Dutch Wedding Photography is een Nederlandse award die 4x per jaar wordt uitgereikt en bruidsfotografen een waardering geeft voor hun bijzondere, vernieuwende of gewoon waanzinnige bruidsfotografie. Elk kwartaal worden nieuwe awards uitgereikt door een internationale jury van de beste bruidsfotografen ter wereld.Met de bovenstaande foto won ik een eervolle vermelding. Bekijk hier al mijn bruidsreportagefoto's die een Award wonnen

 

De bovenstaande bruidsfoto maakte ik tijdens het huwelijk van Patrick en Annet. Patrick had net aangebeld om zijn kersverse bruid af te halen thuis bij moeder. Tijdens instappen en vertrek proberen ik altijd foto's te schieten van bijzondere emoties en mooie momenten. Het is voor mij een geweldige uitdaging om bij iedere bruidsreportage juist het stel neer te zetten zoals zij echt zijn, met hun bijzondere persoonlijkheden, zonder in te grijpen en zonder dat zij het merken, dit wordt ook wel journalistieke trouwfotografie genoemd.

Journalistieke trouwfotografie, ook wel spontane bruidsfotografie genaamd is mijn passie.

 

Dit is een stijl die je door veel te fotograferen  ontwikkelt/ ontwikkelt. Door veel ervaring op te doen als bruidsfotograaf, leer je steeds beter op momenten in te spelen. Dit ontwikkel je tevens tijdens het  volgen van workshops. De ervaring van de trouwfotograaf is datgene wat mede zijn of haar tarieven bepaalt. Zo zal een startende bruidsfotograaf vaak een trouwreportage tegen veel lagere kosten aanbieden. Naar mate de ervaring van de bruidsfotograaf vordert en hij of zij meer heeft geïnvesteerd in zijn eigen ontwikkeling en  materialen zal dit de prijs  laten stijgen.

Ik ben graag open over mijn tarieven en daarom vind je  mijn tarievenlijst bruidsfotografie op een apart gedeelte van mijn website terug. Op deze manier weten jullie gelijk wat de kosten van een bruidsreportage zijn en verdoen jullie geen onnodige tijd aan een kennismaking met mij terwijl ik boven jullie budget blijk te zijn.

Voorkom teleurstellingen, boek je bruidsfotograaf op tijd

Ook over mijn boekingen ben ik open, via deze link vind je de data terug waarop ik al geboekt ben voor bruidsfotografie. Ben ik al geboekt dan verwijs ik je graag naar een ervaren collega bruidsfotograaf door met een vergelijkbare stijl.