Fotograaf huwelijk Limburg: wat zijn de voordelen van een weddingplanner ?

exclusieve bruidsfotograaf kasteel Erenstein Kerkrade

Als trouwfotograaf kom ik tijdens iedere bruidsreportage wel weer leuke nieuwe collega’s tegen.

Denice ontmoette ik bij de trouwreportage van Maarten en Lianne bij Kasteel Erenstein in Kerkrade. Op de weblog van deze bruidsreportage vind je meer foto’s van dit huwelijk. Aan Denice heb ik gevraagd een leuk stukje te schrijven over haar werk, als informatie voor aanstaande bruidsparen. 

Een weddingplanner is toch alleen voor luxe, grote bruiloften en mensen met veel geld?! Nee, dit vooroordeel moet voorgoed de wereld uit geholpen worden. Een weddingplanner is er voor alle soorten bruiloften en kan zowel voor de grote als voor de kleine beurs een meerwaarde betekenen.

De ervaring van een weddingplanner kan jullie geld besparen, een weddingplanner weet creatief om te gaan met het budget en hoeft niet duur te zijn. Luxe wil niet altijd zeggen dat je er veel voor betaald. Een goed georganiseerde bruiloft en ontspannen en onbezorgd van jullie huwelijksdag genieten, is ook een luxe!

Veel koppels beseffen nog maar amper hoeveel werk een bruiloft met zich meebrengt, zodra ze, nog nagenietend van de verse verloving, op een rijtje gaan zetten wat er moet gebeuren voor hun grote dag. Er zijn zoveel verschillende aspecten die straks, op jullie huwelijksdag, als een grote puzzel in elkaar moeten vallen. Een weddingplanner kan jullie hierbij helpen!

Wat zijn de voordelen van een weddingplanner. De weddingplanner.…
 • … weet uit haar duimpje precies waar ze aan moet denken, werkelijk alles wordt tot in detail voor jullie geregeld;
 • … gaat voor jullie op zoek naar de mooiste trouwlocaties en beste leveranciers;
 • … zorgt voor het bewaken van jullie budget. Zo geven jullie nooit te veel uit;
 • … onderhoudt contact met al jullie leveranciers;
 • … zorgt dat jullie stressvrij naar jullie huwelijksdag kunnen toeleven en slechts hoeven te genieten van de leuke aspecten van de voorbereidingen;
 • … is op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op het gebied van trouwen;
 • … kan leuke/creatieve ideeën aandragen voor jullie bruiloft;
 • … levert jullie tijdsbesparing op;
 • … is jullie steun en toeverlaat tijdens de voorbereidingen en jullie huwelijksdag;
 • … is meteen jullie professionele ceremoniemeester;
 • … heeft altijd een plan B mocht er iets misgaan;
 • … garandeert dat jullie (en ook jullie naasten) zorgeloos kunnen genieten van een onvergetelijke huwelijksdag!
 • … pakt ook de nazorg van de bruiloft op. Want wie wil zich na zo’n heerlijke dag nog op korte termijn druk moeten maken over facturen en andere rompslomp.

 

Naast alle voordelen van een weddingplanner is het ook belangrijk dat er een klik is tussen het bruidspaar en de weddingplanner. Het is namelijk niet zo maar een dag die georganiseerd gaat worden. De weddingplanner moet jullie ideeën en gedachten kunnen begrijpen en kunnen uitwerken in een geweldige huwelijksdag. Het is daarom belangrijk dat jullie altijd eerst een

kennismakingsgesprek hebben. Zo leren jullie elkaar kennen en kunnen jullie voelen of die klik er is.

Bij Nice Wedding Events kunnen jullie gratis een kennismakingsgesprek aanvragen. 

Jullie als bruidspaar staan altijd centraal. Jullie maken zelf de keuzes. Nice wedding Events zorgt voor een onvergetelijke en ontspannen huwelijksdag en geeft jullie trouwbeleving net dat beetje extra!