Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/sjurlie/public_html/templates/full_header.php on line 223

Trouwfoto's kasteel Wittem

Trouwfotografie kasteel Wittem en de Haselderhof

Trouwfotograaf Valkenburg: trouwen in de kasteel Wittem, de kerk in Valkenburg en een trouwfeest en diner in de Haselerhof

Een huwelijksreportage vol een emotie en waar ik een spontane trouwfoto's van een journalistieke bruidsreportage kon maken.

Deze bruidsreportage startte thuis in het ouderlijk huis bij de bruid, waar ik arriveerde toen zij de laatste hand legde aan het aankleden. Moeder maakte net de dicht.

Daarna werd er met de familie gewacht op de komst van de bruidegom, die arriveerde in zijn klassieke cabrio trouwauto. Nadat ik een aantal trouwfoto’s had gemaakt van het moment waarop het stel elkaar voor het eerst zag, vertrokken we van thuis uit richting kasteel Wittem, waar het wettelijk huwelijk plaatsvond.

De trouwreportage ging verder met het aansnijden van de bruidstaart en de toost, waarna we in de tuin een aantal groepsfoto’s maakten ik vervolgens met het net getrouwde stel een trouw fotoshoot deed in de tuin van het kasteel.

Aansluitend reden we allemaal naar Valkenburg aan de Geul, waar het kerkelijk huwelijk plaatsvond in de H.H. Nicolaas en Barbarakerk. Na mooie kerkdienst, opgeluisterd door een koor, ging het bruidspaar door een erehaag van bellenblaas. Het huwelijk werd even gezegend door een korte regenbui, waarna samen door Valkenburg wandelden voor het maken een spontane trouwreportage.

We reden met trouwauto ook nog even richting kasteel Oost, om daar een mooie romantische foto’s te maken bij de Geul en met de auto.

Daarna was het tijd geworden om naar de Haselderhof te gaan, waar het trouwdiner en de feestavond plaatsvonden. Omdat het zo’n heerlijk zonnig weer was, zaten alle gasten gezellig op het mooie terras met uitzicht over Valkenburg.

Het trouwdiner was in de vorm van een heerlijk buffet, nadat iedereen uitgetafeld was en er gespeecht was voor het bruidspaar, liepen de avondgasten langzaam binnen en werd er gestart met een grappig spel waarbij een cadeau keer op keer werd doorgegeven onder de gasten.

Nadat de fanfare was langs geweest om het bruidspaar te feliciteren, ging de feestavond van start met een spectaculaire salsa openingsdans, waarna ook de voetjes van de andere gasten van de vloer gingen.

bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (41)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (40)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (39)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (38)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (36)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (34)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (33)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (32)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (29)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (27)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (25)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (24)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (23)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (18)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (16)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (15)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (14)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (13)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (12)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (11)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (9)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (8)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (7)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (5)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (4)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (3)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (2)bruidsfotografie kasteel Wittem Haselderhof Valkenburg (1)


Trouwfoto's Kerkrade: Valentijnshuwelijk

Trouwfotografie Kerkrade: winterbruiloft op Valentijnsdag in unicorn style bij kasteel Erenstein in Kerkrade

Dit bruidspaar boekte mij een jaar geleden voor de fotografie van hun bruiloft. Op Valentijnsdag was ik als eerste aanwezig bij het opmaken, kappen en aankleden van de bruid in het Fletcher hotel in Kerkrade. Toen ik arriveerde, werd de beste vriendin van de bruid opgemaakt door de visagiste. Ik startte de bruidsreportage met het fotograferen van de bruidsjurk, de trouwschoenen wat andere details, tussendoor ging ik naar de hotelkamer van de bruidegom om te fotograferen hoe hij zijn pak aantrok, met hun van zijn zus.

Het was allemaal heel relaxt. Nadat de bruid was opgemaakt, haar haren waren gedaan en zij haar trouwjurk aanhad, was de eerste die zij zag haar vader. Ik vertrok met mijn auto al naar kasteel Erenstein en spoedde me naar de kamer waar de trouwceremonie plaatsvond. De zaal was gevuld met gasten en de bruidegom stond vooraan te wachten op zijn bruid.

Tijdens een mooie ceremonie met Vow's en live muziek maakte ik de trouwreportage compleet met foto's van de ringen, de kus en andere belangrijke momenten. Na de ceremonie was er het aansnijden van de bruidstaart, die uiteraard in unicorn thema was. Ook was er tijd voor het geven van cadeaus.

Aansluitend maakten we groepsfoto's en ging ik met het bruidspaar op pad naar de Engelse tuin, voor een fotoshoot samen. Zij hadden hiervoor gekleurde rook meegenomen, wat voor heel wat hilariteit zorgde. De beste vriendin van de bruid, pakte hun helemaal in in een rol tule en ter afsluiting maakten we wat foto's op het bruggetje, tussen de kleurrijke linten door.

De tijd verstreek snel en al gauw ging iedereen aan tafel voor het bruidsdiner. Er was een speech door de vader van de bruidegom en vervolgens opende het bruidspaar het buffet en was het tijd voor mij om af te ronden.

 

bruidsfotograaf Kerkrade Erenstein