Tip voor de bruidsreportage (5)

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

unplugged wedding

In het moment zijn is hot, denk maar aan termen als mindfulness en quality time.

Tijdens de mooiste dag van jullie leven zijn jullie natuurlijk volledig in het moment, maar hoe zit dat met jullie gasten ?

Terwijl jullie samen naar de ambtenaar kijken en elkaar eeuwige trouw beloven hebben jullie gasten het vaak druk met andere zaken; iedereen zit met zijn camera of mobieltje voor zijn of haar gezicht.

Welkom op je bruiloft met vele schaduwreportages, zelfs als jullie met zorg een trouwfotograaf gekozen hebben die een professionele reportage maakt.

“Be nice, turn off your device”

Zoals dat met vele trends werkt, komt ook deze kreet uit de VS overwaaien. Het is in de huidige tijd steeds normaler dat je overal en altijd op ieder moment alles fotografeert en deelt.

Moderne stellen vragen hun gasten steeds vaker om niet te fotograferen tijdens de ceremonie, of zelfs hun camera thuis te laten.

Beleef als gast een huwelijk niet door de zoeker, maar ben er echt bij; klap, lach of pink een traan weg en geniet van het moment.

Als jullie ook toe zijn aan minder piep en klik geluiden en een face-to-face connectie met jullie gasten, dan is een “unplugged wedding” echt iets voor jullie.

 

unplugged wedding sign