Bruidsreportage Eygelshoven en Heerlen: Simon en Ghislaine

31.08.13

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Het was gisteren heerlijk zacht en zonnig weer toen ik bij de ouders van Ghislaine in Eygelshoven aankwam om de voorbereidingen te fotograferen. Iedereen was druk in de weer. Ghislaine was net klaar met haar haar en visagie en haar moeder ging de kleine Liz aankleden.

Daarna was het tijd om Ghislaine in haar mooie trouwjurk te helpen. Dat ging niet geheel zonder stress. De rits van het bovendeel wilde maar niet dicht en het hele gezin schoot haar te hulp. Na dit korte moment van stress ging Liz piano spelen, waardoor mama weer in een vrolijkere bui kwam.

Daarna arriveerde de rest van de familie en kort daarna kwam ook Simon aan in hun leuke bruine witte kever cabrio. Na het traditionele aanbel moment was het tijd om de corsages op te spelden en naar het kerkje op de berg in Eygelshoven te vertrekken.

Ik had hier nog niet eerder gefotografeerd. Ik was onder de indruk van het mooie intererieur en de mooie versieringen. Door de prachtige lichtinval was het een genot om hier te mogen fotograferen. De leuke pastoor die heel tolerant was kwam dit ook ten goede. Ik mocht overal waar ik wilde lopen en kon hierdoor heel creatief zijn.

Na de dienst vertrok het gezelschap naar Auberge de Rousch in Heerlen. Hier was de champagnetoast, de lunch en het aansnijden van de mooie zelfgemaakte bruidstaart. Daarna maakten we een korte bruidsreportage met Liz en de kever in omgeving van de Auberge.

Als afsluiting heb ik plezier gehad met het maken van de groepsfoto's. Met name de heren waren erg vrolijk en in voor een geintje.

Een mooie dag weer, die voor mij om vier uur eindigde.

We zagen net de foto's op het blog, wat zijn ze prachtig!! Echt heel erg mooi! Nogmaals heel erg bedankt voor gisteren en we verheugen ons erg op het album!

Post reply

karin en marcel korbel
hallo sjurlie

wat een geweldig mooie en natuurlijke reportage

complimentjes
marijke amkreutz
Ik sluit me hier bij aan, 2 keer hetzelfde zeggen is overbodig!! idd complimenten!!!!
Anne Siekman
Mooi,de combinatie van kleur en zwart-wit, beide mooie sfeerbeelden van de prachtige dag
Monique.Amkreutz
Fantastische reportage!
Bruidsreportage Eygelshoven en Heerlen: Simon en Ghislaine
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties