Bruidsfotograaf Riemst, Maastricht en Gronsveld: Lindy en Lucas

20.09.13

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Lindy en Lucas trouwden vandaag in de Cellebroederskapel in Maastricht. Ik startte de reportage thuis bij de ouders van Lindy in Riemst (Belgie) net over de grens in Maastricht. Ik maakte foto's van de trouwjurk, het aankleden en de familie thuis. Daarna arriveerde de moeder van Lucas met haar dochter en de ceremoniemeester en vervolgens belde Lucas aan.

We reden eerst naar een mooi weiland in de buurt van Lucas en Lindy's huis en daarna nog even naar het Vrijthof, waar Lucas graag een paar foto's wilde maken. We parkeerden eerst mijn auto bij Kumulus en daarna zat ik met mijn knietjes in mijn nek en mijn fototas onder mijn kin achterin de leuke fiat 500. Lucas scheurde flink met het karretje, reed tegen het verkeer in, alles voor de mooie foto's want het is altijd krap gepland op zo'n trouwdag merk je dan. Super gezellig was het wel, met z'n vieren in de kleine auto.

Daarna waren we weer ruim op tijd bij de Cellebroederskapel voor de mooie ceremonie met live muziek. Na ceremonie was er een groot taartenbuffet, wel vijf verschillende taarten stonden er klaar en tot mijn verbazing waar die ook binnen een uur allemaal op. Ik proefde zelf ook nog een heerlijk stuk hazelnoot taart. 

Na de taart en de toast maakten we nog wat foto's in de omgeving van de Cellebroederskapel om vervolgens op ons gemak naar het koetshuis bij kasteel Rijckholt in Gronsveld te rijden, voor de receptie en het feest. Hier werd het bruidspaar ontvangen door een bellende blazende haag gasten die daarna een welkomslied voor hun zongen.

We maakten daarna nog wat groepsfoto's en toen zat mijn taak er op voor die dag en startten Lucas en Lindy met een spetterende feestavond.

Wat ben je weer snel! En wat zijn de eerste foto's al mooi! We zijn echt blij dat we voor jou als fotograaf hebben gekozen. Heel erg bedankt! 

Post reply

No reactions
Bruidsfotograaf Riemst, Maastricht en Gronsveld: Lindy en Lucas
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties