Fotograaf huwelijk Limburg: internationaal huwelijk in Kasteel Daelenbroeck en het Rozenkerkje

02.09.15

Lieve Shirley, wij vonden het geweldig dat je er was! Ik moet zeggen dat tijdens de openingsdans ik helemaal niet heb meegekregen heb dat je om ons heen liep. Ik zie het nu allemaal terug op de filmpjes - heel grappig! Daelenbroeck was al heel blij met de foto van de fiets van de chef kok ;-) Dus nogmaals onze grote dank - we zijn erg benieuwd naar de foto's. P.s. ook van Martijn, de ceremoniemeesters, ouders, vrienden, getuigen et cetera. Iedereen vond het geweldig en vond jou ook heel erg leuk! Dus bij deze nogmaals onze grote dank en complimenten!

 

Shirley is op en top professioneel, ze "blend" geweldig met de gasten maar is leuk betrokken bij de dag. We vonden haar aanwezigheid op onze bruiloft absoluut niet storend maar eerder gezellig en leuk. De foto's zijn prachtig geworden en dat komt omdat ze vlot en losjes met je omgaat. Het was geweldig om met haar samen te werken en we houden ons aanbevolen voor nog een keer!

 

(gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)

Suppliers

Wedding cake Sugarlipscakes
Flowers Coby Natuurlijk Bijzonder
Church Rozenkerkje Asselt
Haar bruid Anja Pyranja
Lunch locatie Kasteel Daelenbroeck Herkenbosch
Visagie Anja Pyranja
Wedding venue Kasteel Daelenbroeck Herkenbosch

Post reply

Fabienne
Heel mooi Shirley! Zo leuk om weer wat foto's te zien en te genieten... dat ga ik gewoon elke dag doen, telkens als er meer komt.
m.kirchhof-faessen

We hebben genoten van de manier waarop je ons fotografeerde! Speels en eigenlijk zonder dat we het merkten. De resultaten zijn enig! Ook wij, ouders van de bruid, gaan rustig nog eens "na feesten"

Fotograaf huwelijk Limburg: internationaal huwelijk in Kasteel Daelenbroeck en het Rozenkerkje
Logo Sjurlie.nl
Locaties

41

Locaties

325

Locaties

50