Trouwreportage Limburg: een stukje informatie over bruidsvisagie en bruidskapsels in Limburg

trouwfotograaf Limburg trouwfoto's Sittard hotel de prins

Als trouwfotograaf in Limburg werk ik met verschillende collega's samen. Nu het trouwseizoen weer vol op begint, is het leuk wat verschillende collega's in het zonnetje te zetten.

 

In 2013 heb ik bij veel bruidsreportages samengewerkt met Absolute Beauty and Image, zij verzorgen onder andere bruidsvisagie maar ook bruidskapsels.

 

Jij gaat trouwen ! 

Op deze grote dag wil je natuurlijk dat alles perfect is.
Van een perfect verzorgd en passend kapsel, tot aan een mooi verzorgde make-up die de hele dag blijft zitten.

Wij van Absolute Beauty & Image vertellen jou hoe wij daar voor zorgen

Onze werkwijze

Je maakt een afspraak in de salon voor een proef behandeling waarin je aangeeft wat jouw wensen zijn voor de make-up en of haren. Heb je een foto van een kapsel en of make-up waar jouw voorkeur naar uitgaat willen we graag met jou samen bekijken of dit voor jou mogelijk is  en hierover geven wij advies. Neem eventuele haar accessoires mee, een foto van de bruidsjurk of kleur is wenselijk om jouw haren en of make-up aan te passen.  Zo weten wij de dag zelf precies wat jij mooi vindt en kom je niet voor verrassingen te staan.

De dag zelf komt je naar onze salon of komen wij bij jou op locatie.

Bruidsmake-up

Make-up: Eerst krijg je van ons een speciale oog en dag crème
Vervolgens verzorgen wij voor jou de make-up zoals wij deze samen met jou hebben besproken. We zorgen ervoor dat jouw sterke punten naar voren komen en alle oneffenheden gecamoufleerd zijn. Ook gebruiken we waterproof producten want deze dag kan natuurlijk heel emotioneel zijn en zo bestaat er geen kans dat jouw make-up uitloopt. Als afsluiting gebruiken wij een setting spray, deze spray zorgt ervoor dat de make-up de hele dag mooi blijft zitten.

Bruidskapsel

Haren: Wij verzorgen jouw bruidskapsel zoals wij samen met jou besproken hebben tijdens de proefbehandeling en passen de producten aan op de haardracht zodat deze de hele dag goed in model blijft zitten.

Tips voor je bruidsmake-up

De basis voor een mooie make-up is een goed gereinigde en gehydrateerde huid. Wij adviseren daarom ook om een aantal dagen van te voren een afspraak te maken bij de schoonheidsspecialiste, deze zorgt ervoor dat de huid goed gereinigd en verzorgd is en kan eventueel de wenkbrauwen modelleren en ongewenste haargroei weghalen.

Het is aan te bevelen je haar de avond van te voren al te wassen en dit met zo min mogelijk conditioner, Doe eventueel wat mousse op het haar voordat je het haar droogt of laat drogen. Het kapsel blijft zo steviger zitten. Pas gewassen haar is erg zacht en slap dit kan nadelig zijn voor de houdbaarheid van het kapsel

Indien er op de dag meerdere gasten gebruik willen maken van de diensten om haren en of make-up te laten verzorgen is dat mogelijk. Desgewenst komen we met 2 of 3 stylistes op locatie.

Tevens bieden wij hele leuke arrangementen, DUO behandelingen in de schoonheidssalon om samen met jouw aanstaande, moeder, vriendin of getuige een heerlijk relaxmoment te beleven in de periode voor jouw bruiloft.

Irma, Lucie en Peggy

Meezenbroekerweg 58
6412VK Heerlen
045-5729623 of 06-23885545

trouwfotograaf Limburg trouwfoto's Sittard hotel de prins
trouwfotograaf Limburg trouwfoto's Sittard hotel de prins
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Aankleden bruid en bruidegom