Mijn inzendingen voor de bruidsfotoaward 2014

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

fotograaf huwelijk Limburg inzendingen Bruidsfotoaward bruidsfotografie fotowedstrijd

Ook dit jaar heb ik weer foto's ingezonden voor de bruidsfotoaward die ieder jaar door het magazine bruid en bruidegom wordt gehouden. Iedere 2 maanden neem ik al deel aan de fotowedstrijd voor de beste bruidsfoto van de internationale trouwfotografenwebsite fearless photographers maar de Bruidsfotoawards is voor mij toch altijd net iets specialer. Helaas ben ik tot op heden nog niet genomineerd, maar ik hoop natuurlijk dat daar verandering in komt.

De catagorien waarin ik heb ingezonden zijn:

1. Bruid

2. Bruid en bruidegom

3. Sfeer en emotie

4. Taart en feest

5. Bruidskinderen

De winnaard worden in 2014 bekend gemaakt en er is zowel een vakprijs als een publieksprijs. Dat betekent dat wanneer ik genomineerd word, jij ook op jouw eigen door mij gemaakte trouwfoto kunt stemmen natuurlijk.

fotograaf huwelijk Limburg inzendingen Bruidsfotoaward bruidsfotografie fotowedstrijd
fotograaf huwelijk Limburg inzendingen Bruidsfotoaward bruidsfotografie fotowedstrijd
fotograaf huwelijk Limburg inzendingen Bruidsfotoaward bruidsfotografie fotowedstrijd
fotograaf huwelijk Limburg inzendingen Bruidsfotoaward bruidsfotografie fotowedstrijd
fotograaf huwelijk Limburg inzendingen Bruidsfotoaward bruidsfotografie fotowedstrijd