Trouwfotografie Eschweiler: bei Seehaus 53 am Blausteinsee

23.07.16

Bruidsfotograaf in Duitsland bij Seehaus 53 am Blaustein See in Eschweiler

Van dit schitterende huwelijk net over de grens in Duitsland in een strandhuis nabij een meer, van een superlief bruidspaar dat elkaar kent van hun gemeenschappelijk hobby zwemmen, mocht ik eigenlijk geen blog schrijven. Echter toen het bruidspaar hun trouwalbum kwam ophalen, waren zij zo enthousiast over de foto’s dat zij spontaan aangaven dat ik toch een blog mocht schrijven, waar ik super blij mee ben.

Dit is namelijk echt een bruiloft die op mijn blog thuis hoort, omdat hij een enorme inspiratiebron kan zijn voor andere bruidsparen. Deze bruiloft werd geheeld georganiseerd door een weddingplanner, Alexander Pohl, die dit tot in de puntjes verzorgd had.

Het begon met een prachtige trouwceremonie, buiten op het water, bij Seehaus 53 aan de Blausteinsee Eschweiler (in Duitsland). Het gehele platform was gestyled in maritiem thema. Het ronde platform op het water was gevuld met vrienden en familie, waaronder een grote groep Persische familie van de bruid, toen de bruid naar voren liep.

Na de emotionele ceremonie was er de champagnetoast en feliciteren, buiten op het terras voor het Seehaus. Aansluitend maakten we leuke groepsportretten met bruid, bruidegom, vrienden en familie langs het water.

Voor aanvang van het diner, maakten we samen de fotoshoot van het bruidspaar in het zwembad nabij de Blaustein See (Freibad Dürwiß). De bruidegrom rolde zijn broekspijpen op en de bruid ging met haar blote voeten in het water. Het was ontzettend leuk en spontaan om te doen. Zo gingen ze staan op de startblokken staan en op de glijbaan, we eindigden met een foto onder mijn hartvormige paraplu onder de douche van het bruidspaar samen.

Daarna was het tijd geworden om terug te gaan naar het Seehaus waar binnen aan de prachtig gedekte tafels (als in de kleur blauw) het dinerbuffet plaatsvond. In Duitsland is het gebruikelijk dat alle gasten de hele dag aanwezig zijn, er komen dus geen avondgasten meer bij. Alle bruiloftsgasten zijn er bij van de ceremonie tot het diner.

Een buffetdiner in Persische stijl met een heerlijke bbq, was het bruidsdiner. Na het eten en de speeches was het tijd voor de openingsdans. Toen het donker begon te worden verraste de bruid haar man met een schitterend vuurwerk langs het water en aansluitend werd de bruidstaart aangesneden (hoe kan het ook anders) in de vorm van een zwembad. 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotografie Eschweiler: bei Seehaus 53 am Blausteinsee
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties