Fotograaf Noorbeek: 50 jarig huwelijk bij Landgoed Altembrouck Louise Voeren

02.05.13

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Bruidsfotograaf Landgoed Altembrouck Louise Voeren: een trouwfoto's ter ere van een 50 jarig huwelijk

Chantal Schreurs mailde mij een tijdje geleden of ik zin had om te komen fotograferen tijdens het 50 jarig huwelijksfeest van haar ouders. Natuurlijk wilde ik dat!

Het was schitterend weer en we begonnen met een kerkdienst in de prachtige kerk van Noorbeek. Deze dienst waarbij de dochters van Chantal misdienaars waren, was geheel in het Limburgs dialect.

Na de mis werd het bruidspaar opgewacht door de Schutterij en kregen ze bloemen. Daarna vertrok het gehele gezelschap met twee prachtige oude bussen naar Landgoed Altembrouck Louise in Voeren, waar zij werden ontvangen met champagne.

Dit landgoed is werkelijk de mooiste locatie waar ik tot nu toe heb mogen fotograferen. Ik kan iedereen die gaat trouwen aanraden om deze locatie eens te gaan bekijken. Het is chique, nostaligisch en omgeven door prachtige bossen en velden. Bij het landgoed is ook een boerderij waar varkens en schapen gefokt worden.

Bedankt voor de mooie foto's van het 50-jarig huwelijk van mijn tante Leonie!

Ze zijn in prima staat hier in Frankrijk aangekomen en het is een schitterende herinnering aan een prachtige dag. Zeker omdat Leonie niet wist dat ik er zou zijn. Alles was een mooi sprookje, voor hun, maar ook voor mij. Ik was 10 jaar toen zij trouwden en het is de eerste bruiloft die ik mij herinner.
U heeft mee bijgedragen aan de mooie herinnering met Uw werk.

Reactie plaatsen

Marie-Louise
Het zijn prachtige foto's over een schitterende dag, waar ik bij mocht zijn. Dank je wel voor deze mooie herinnering
Fotograaf Noorbeek: 50 jarig huwelijk bij Landgoed Altembrouck Louise Voeren
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties