Trouwfotograaf Venlo: trouwfoto's van een bohemian huwelijk en een romantisch trouwalbum

Trouwalbum Bohemain chique vintage bruidsfotograaf Limburg Venlo tuinbruiloft

Trouwfotografie Limburg: Trouwreportage inclusief trouwalbum

Als fotograaf van huwelijken in Limburg laat ik ieder jaar weer een mooi nieuw demo album maken voor mijn potentiële  bruidsparen, demoboeken zijn een mooie inspiratie voor je eigen trouwdag.

Immers je stijl als bruidsfotograaf verandert continu, omdat je ontwikkelt door ervaring die je opdoet tijdens het fotograferen van vele huwelijk en door internationale bruidsworkshops.


Deze ervaring en creativiteit bepaalt natuurlijk mede de prijs van een bruidsreportage.

Daarnaast wil je dat jullie trouwfoto’s eindigen in een mooi eindproduct, zodat de foto’s na vele jaren huwelijk nog een aandenken zijn voor de kinderen en kleinkinderen. Een van deze mooie producten zijn de trouwalbums.

Een trouwalbum voor je huwelijk kun je tegenwoordig geheel op maat laten maken. Het wordt handgebonden en kan op ieder formaat worden afgedrukt. De coverkleur kun je aanpassen aan de stijl van je trouwdag. In dit geval koos ik voor bruin kunstleer in combinatie met roze, passend bij de vintagestijl van dit huwelijk.

Mijn nieuwe demo trouwalbum maakte ik van de prachtige bohemian chique tuinbruiloft die ik in Venlo mocht fotograferen. De complete achtertuin werd voor deze trouwdag omgebouwd en gedecoreerd tot een soort van festival terrein.

Deze bruidsreportage in Noord Limburg is zeker inspiratie voor je trouwdag!


Als Limburgse fotograaf van bruidsreportages zie ik in een jaar heel veel verschillende huwelijken ik was zelf ook bijzonder onder de indruk van de creativiteit van dit leuke bruidspaar.

Het album bevat mooie dikke fotopagina’s van 1 mm dikte. Omdat de pagina’s layflat zijn, lopen de foto’s mooi door over de pagina. Het boek valt plat, waardoor je je favoriete foto uit jullie trouwreportage op een mooi groot formaat over 2 pagina’s kunt laten door lopen.

Bijzonder mooi aan deze trouwdag vond ik ook alle details en decoratie waarin dit bruidspaar gedacht had. De mooie bloemen, de bijzondere klassieke rode trouwauto (eigendom van de bruidegom) maar ook de kleding van de bruid en de bruidegom en hun dochtertje (het “bruidsmeisje”).

Bij deze bijzonder trouwreportage met een wettelijk huwelijk in de achtertuin onder een treurwilg was zelfs de hond betrokken.

Bekijk deze bruidsreportage in Venlo op mijn bruidsfotograaf Limburg weblog. 

Trouwalbum Bohemain chique vintage bruidsfotograaf Limburg Venlo tuinbruiloft
Trouwalbum Bohemain chique vintage bruidsfotograaf Limburg Venlo tuinbruiloft
Trouwalbum Bohemain chique vintage bruidsfotograaf Limburg Venlo tuinbruiloft
Trouwalbum Bohemain chique vintage bruidsfotograaf Limburg Venlo tuinbruiloft
Trouwjurk:
Bruidsmode Exklusief
Bruidstaart:
Bakkerij Lamers, Venlo
Visagie:
Charlotte Geerts. Swalmen
Trouwlocatie:
De achtertuin van de ouders van de bruidegom
Trouwauto:
Van de bruidegom
Haar bruid:
kapsalon Esthetica Hout Blerick
Feestlocatie:
Patrick Schiffelers, Roermond
DJ:
Dr. Funkenstein (Rob Ronckers)
Catering:
Catering Roermond Cox
Bloemwerk:
Janneke Gooren, Velden