Journalistieke trouwfotografie Limburg: een master of dutch wedding awards gewonnen

Bruidsfotograaf Sittard hotel Merici

Het verhaal achter deze journalistieke bruidsfoto, die ik maakte tijdens het wettelijk huwelijk van Priscilla en Rene dat in 2014 in hotel Merici in Sittard plaats vond.

 

Rene en Priscilla kwamen vrij kort voor hun trouwdag bij mij op bezoek voor een kennismaking. We hadden gelijk een leuke klik en zij boekten mijn direct voor hun huwelijk in Sittard. Een bruidsreportage die super leuk was om te doen, want de herfst begon al een beetje in te zetten en toch was het een prachtige zonnige dag.

Tijdens het wettelijk huwelijk gaf het stel elkaar eerst het ja woord waarna zij elkaar feliciteerden met een traditionele kus. 

De getuigen die op verzoek van de ambtenaar van de burgerlijke stand waren gaan staan stonden om het bruidspaar heen.

Ik maakte diverse foto's van de kus, maar dit vond ik het leukste moment. Ik houd er van als er spontane grappige dingen gebeuren en een foto hoeft voor mij vooral niet te braaf te zijn. Juist wanneer er iets grappigs gebeurt is het voor mij de kick om dat ene moment dat een seconde duurt te pakken te weten te krijgen.

Bekijk meer foto's van deze exclusieve chique trouwreportage die in Sittard in Hotel Merici en in de Basiliek plaatsvond. Bekijk alle awards die ik gewonnen heb tijdens het maken van bruidsreportages in Limburg. Bij alle overige foto's die ik als huwelijksfotograaf in stuurde voor deze rond.

 

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Trouwceremonie