Bruidsreportage in Sittard met trouwfoto's in de Stadbroekermolen

03.06.13

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Bruidsfotograaf Sittard: huwelijksfotografie bij hotel de Prins, trouwlocatie de Stadbroekermolen en met met trouwfoto's bij de kerk in Limbricht

Zaterdag trouwde dit leuke bruidspaar. Zijn zijn al meer dan tien jaar samen en ontmoetten elkaar met carnaval. Zij boekten mij als een van de eerste stellen. We hadden in 2012 ook al samen een loveshoot gedaan. dus we kenden elkaar al een beetje. 

Het was gelukkig een regenvrije dag, al was het wel bewolkt en vrij fris. Ik begon 's morgens met het fotograferen van het aankleden in Hotel De Prins in Sittard. De bruid sliep hier samen met haar moeder. De visagiste Stephanie Huynen was al druk bezig met het haar en de visagie van moeder en dochter. 

Nadat de jurk aan was, was het moment bijna aangebroken dat Dmitri haar zou ophalen. Ze hadden een superleuke klassieke Volkswagen Kever cabrio als trouwauto. Familie wachtte het bruidspaar op in de lobby van het hotel. Van daaruit vertrok het gezelschap naar de Stadbroekermolen in Sittard. 

Bij de Stadbroekermolen vond het wettelijk huwelijk plaats. Een hele leuke ceremonie waarin veel gelachen werd. Daarna was het tijd voor de lunch en ging wij bruidsfoto's maken in de tuin van de locatie. Enkele foto's maakten we met de schattige bruidskinderen, de kinderen van hun beste vrienden.

Na de fotosessie en lunch uit de picknickmand gingen we naar Limbricht voor het kerkelijk huwelijk. Na de kerk was er een superleuke verrassing in de vorm van de drumband Todo Legal. 

Weer bij de Stadbroekermolen aangekomen werd de prachtige taart van Eclair uit Maasbracht aangesneden, na een kleine sfeerimpressie en wat groepsfoto´s zat mijn dag er toen op.

Wow, wij zijn echt onder de indruk van het blog. Wat een onwijs mooie foto's heb je gemaakt. Ga het linkje direct delen met de fam.
We kijken met veel plezier terug op deze dag. Jij laat zien dat het toch echt de moeite waard is om een professionele fotograaf te nemen op zo'n dag.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsreportage in Sittard met trouwfoto's in de Stadbroekermolen
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties