Trouwfotograaf Maastricht bij kasteel Vaeshartelt

30.11.12

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Bruidsfotograaf Maastricht: winterhuwelijk bij buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht

Dit bruidspaar benaderde mij in september voor hun bruidsreportage in november. Geen poespas, gewoon een leuke trouwdag voor familie en vrienden zonder een jaar voorbereiding. Wat heerlijk. En het verhaal van hun kennismaking is ook bijzonder leuk: door een wederzijdse vriend werden zij aan elkaar voorgesteld en zo sloeg de vonk over.

Wie zegt dat alleen de zomermaanden mooi zijn voor een bruiloft ? Ik niet meer! Kitty en Gerard trouwden vandaag op een prachtige koude maar zonnige dag bij kasteel Vaeshartelt in Maastricht. De trouwdag begon om 3 uur met het wettelijk huwelijk bij buitenplaats Vaeshartelt. Aansluitend was er champagne en bruidstaart en hadden wij een uurtje voor familieportretten ( een vast onderdeel van iedere trouwreportage ) en wat romantische trouwfoto's van het bruidspaar samen. 

Daarna werd er gezellig geborreld en werden huwelijkscadeaus uitgepakt. Kitty's dochter had als verrassing twee wensballonnen meegebracht die we met het gehele gezelschap gingen oplaten.

Aansluitend was er een trouwdiner en toen was het voor mij alweer tijd om naar huis te gaan en zat deze journalistieke bruidsreportage in kasteel Vaeshartelt er weer op.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Maastricht bij kasteel Vaeshartelt
Logo Sjurlie.nl