Trouwfotografie Limburg: creatieve buitenbruiloft in Schinveld bij het Nonke Buusjke

19.08.16

Bruidsfotograaf Limburg: Landelijke creatieve kleine buitenbruiloft bij het Nonke Buusjke in Schinveld.

In Schinveld in het bos (de Hering genaamd) ligt een schattig vakwerkhuisje in het bos. Het laat zien hoe hier 100 jaar geleden geleefd werd.

Janine en Peter trouwen in de boomgaard van het Nonke Buuske Schinveld voor de wet en ik mocht hun bruidsfotograaf zijn. 

Het was een heerlijke warme vrijdagochtend toen ik arriveerde op de binnenplaats van het Nonke Buuske, alle bruiloftsgasten zaten aan een lange tafel en aten Limburgse vlaai.

Na de koffie en vlaai, liep iedereen langzaam richting de tuin waar een leuke opstelling voor buitenbruiloft in de boomgaard was gemaakt onder een appelboom.

Een vriend van Janine en Peter was de trouwambtenaar en het ging er allemaal heel gezellig en relaxt aan toe.

Ook was er zeer veel aandacht besteed aan de bruidsstyling, zo hingen er hartjesslingers in de boom en was er (uiteraard wanneer je zelf bloemist bent) mooie bloemstyling.

Mooie styling en een spontaan stel zijn altijd een genot voor een bruidsfotograaf, voor wanneer je een spontane en journalistieke trouwreportage wilt maken die veel emotie en details laat zien.


Genoeg emotie voor een journalistieke bruidsreportage. Bij de binnenkomst van het bruidspaar werd dochterlief en bruidsmeisje ( die tevens jarig was op de trouwdag ) helaas gestoken door een bijen uit de korven van het Nonke Buuske. Ze had een bloemenkransje om haar hoofd, dat moest er snel af en al gauw was de angel er uit.

Twee heren uit het gezelschap namen even de rol van het bruidspaar over, tot hilariteit van de rest van de gasten. Daarna was Sofie weer vrolijk en liepen bruid Janine en en bruidegom Peter samen naar voren.

Een mooie trouwceremonie met een kus en jaar woord tussen de takken van de appelboom. Het geheel werd afgesloten met Prosecco en een lunch c.q. high tea bij bistro Biej de Tant, ook in Schinveld uiteraard, waar Janine en Peter tevens wonen.

 

Hier maakte ik nog aantal sfeerbeelden van de gasten aan tafel en daarna nam ik afscheid van het gezelschap.

Leveranciers

Bloemwerk Cox-Design Schinveld
Trouwlocatie Nonke Buuske Schinveld
Catering Biej de Tant Schinveld

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotografie Limburg: creatieve buitenbruiloft in Schinveld bij het Nonke Buusjke
Logo Sjurlie.nl