Fotograaf huwelijk Geleen: een bruiloft met een Jack Russel en All Stars in Het Danikerbos

27.04.15

Bruidsfotograaf Limburg: Een superleuke, hippe en trendy bruiloft mocht ik fotograferen. Het was warm en zonnig en we spraken af bij het Danikerbos in Geleen. Met een Jack Russel, de kleurthema lila, een leuke korte trouwjurk en All Stars al trouwschoenen 

In het bos maakten we eerst een leuke trouwreportage met de Jack Russel erbij en daarna een meer romantische reportage in het bos en bij een weiland met koeien.

Vanuit het Danikerbos reden we naar het ouderlijk huis waar familie en vrienden gezellig in de tuin zaten. Hier werd de bruidstaart aangesneden en getoast.

Vanuit thuis vertrok het hele gezelschap naar het gemeentehuis in Geleen, waar een super leuke en gezellige ceremonie plaatsvond. Deze werd geleid door een trouwambtenaar met bijzonder veel humor, dit zorgde voor veel gelach en leuke anekdotes over de kennismaking van het bruidspaar.

Na de kus, het uitwisselingen van de ringen en het zetten van de handtekeningen werden er gekleurde wensballonnen opgelaten in het stadspark van Geleen. Het bruidspaar had zelf een leuke witte hartvormige wensballon. Er stond alleen wat veel wind, waardoor weinig ballonnen richting hemel gingen, maar het merendeel richting vijver en in de bomen.

Om vijf uur nam ik afscheid van dit leuke stel en ging het gezelschap samen aan tafel.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf huwelijk Geleen: een bruiloft met een Jack Russel en All Stars in Het Danikerbos
Logo Sjurlie.nl