Bruidsfotograaf Brunssum: hippe trouwreportage in Mondo Verde Landgraaf

03.09.15

Fotograaf bruiloft Limburg: een spontane trouwreportage in Mondo Verde Landgraaf

Een leuke en spontane bruiloft weer. Dit keer van Mark en Salvina. Zij wonen in Brunssum nabij het Schutterspark en zijn gek op hun hond.

Ik startte met de bruidsfotografie thuis bij de bruid thuis, waar zij gezellig samen met haar beste vriendinnen en moeder was en werd opgemaakt door visagiste en Marlou. Nadat de het bruidskapsel en de visagie afgerond waren, werd zij door haar vriendinnen moeder in haar mooie romantische trouwjurk geholpen. Een mooie klassieke trouwjurk met veel kant.

Toen de bruid klaar was werd zij niet traditioneel opgehaald door haar bruidegom, maar haalde zij hem op thuis bij zijn ouders in Sittard. De leuke oude citroen trouwauto bracht mij samen met de bruid naar de bruidegom, waar hij stralend de deur open maakte en haar het trouwboeket gaf.

We gingen naar binnen, waar de woonkamer was gevuld met familie en vrienden en natuurlijk hun hond. Na het eten van een broodje werd het bruidspaar uitgezwaaid en vertrokken wij naar het gemeentehuis in Brunssum waar hun geregistreerd partnerschap werd omgezet in een wettelijk huwelijk.

Na de trouwceremonie werd het bruidspaar traditioneel opgevangen met een erehaag van bellenblaas. De locatie voor het aansnijden van de bruidstaart en het trouwfeest was Mondo Verde in Landgraaf. Terwijl alle trouwgasten gezellig op het terras in de zon zat begon het langzaam bewolkt te worden en al snel eindigde dit in een gigantische plensbui.

De bruidsreportage maakten wij daarom binnen de kas van Mondo Verde, tussen de tropische planten en vogels. Een erg mooie plek voor een romantische bruidsreportage.

Na de reportage kreeg ik nog een heerlijk broodje en daarna was het langzaam tijd voor mij om afscheid te nemen van dit leuke stel.

 

Leveranciers

Trouwjurk Koonings Bruidsmode Deurne
Bruidstaart Bakkerij Voncken
Visagie Visagie Marlou Heerlen
Trouwringen Martin Essers Brunssum
Trouwlocatie Oude Gemeentehuis Brunssum
Trouwauto www.trouw-feestauto.nl
Bloemwerk Cox Design Schinveld
Feestlocatie Mondo Verde Landgraaf
Haar bruid Visagie Marlou Heerlen

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Brunssum: hippe trouwreportage in Mondo Verde Landgraaf
Logo Sjurlie.nl