Bruidsfotograaf Klimmen en kasteel Hoensbroek

27.05.13

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Trouwfotograaf Limburg: spontane bruidsreportage in Klimmen en kasteel Hoensbroek

Zaterdag mocht ik het huwelijk fotograferen van Rene Kals en Nicole Derks. Tegen alle verwachtingen in was het ook die dag mooi weer. Nicole en Rene wonen in Amstenrade en Nicole had die nacht bij haar moeder geslapen waar zij zich ging omkleden. 

Rene haalde haar bij haar moeder thuis af, waarna we een aantal foto's met de bruidskinderen gingen maken, ik koos voor een mooi veld in Klimmen dat ik op de heenweg had ontdekt. Daarna maakten we nog een aantal foto's bij Kasteel Terworm, aangezien zij daar de dag ervoor hun wettelijk huwelijk hadden gehad. 


Die dag was de fietstocht Limburgs mooiste en Nicole en Rene werden door de fietsers aan de lopende band gefeliciteerd. We gebruikten het decor van de kleurrijke fietsers ook voor enkele bruidsfoto's.

Na de poseersessie was het tijd voor de huwelijksmis in Klimmen. De mooie kerk zat vol met familieleden, vrienden en twee schoolklassen kinderen (Nicole en Rene zijn beiden leraar op een basisschool). De dienst werd muzikaal opgeluisterd door het koor waar Rene voorzitter van is. Daarnaast was er nog een soliste die het Eva Maria zong.

Na de dienst gingen Nicole en Rene eerst op de graven van hun Nicole's vader en Rene's moeder een bloemstuk leggen en aansluitend gingen we naar kasteel Hoensbroek voor heerlijke broodjes en de bruidstaart. 

Daarna zat mijn taak er op en keek ik terug op wederom een prachtige trouwdag waar ik bij mocht zijn.

Wat een geweldige trouwfoto's hebben wij nu al gezien! Zoals je al op Facebook hebt kunnen lezen krijgen wij hele leuke reacties op jouw "creatieve kunstwerken". Wij vonden het een zeer prettige samenwerking en kijken met veel plezier terug op de fotoreportage. Wij gaan je zeker aanbevelen bij iedereen die wij tegenkomen. Super bedankt voor alles tot nu toe! Je hebt nog een compleet trouwgom pakje tegoed ;)

De onderstaande recensie is gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

 

Shirley is een leuke en spontane fotograaf. Dit is ook in haar werk terug te zien. 
Als bruidspaar merk je weinig tot niets van de aanwezigheid van Shirley, aangezien zij alle momenten spontaan vastlegt. Tijdens de voorbereidende loveshoot leer je elkaar kennen, zodat je minder spanning hebt tijdens de grote dag.
Wij hebben met behulp van Shirley de uitnodigingen en de bedankjes mooi vorm kunnen geven met behulp van de foto's die gemaakt zijn tijdens de loveshoot. Uiteindelijk zijn wij trots op het prachtig trouwalbum wat Shirley heeft afgeleverd aan ons. Zo'n eindresultaat kun je zelf nooit maken.
Wij kijken dus nog steeds met plezier terug aan de fijne samenwerking die wij met Shirley hebben gehad.

Reactie plaatsen

Peter & Janine
Wat een mooie foto van de kerk(versiering)! Prachtig Shirley.

Groetjes Peter en Janine
Linda Weijers
Hele mooie foto's!!! ze staan er echt op zoals ze zijn, lekker spontaan! linda, vriendin van Nicole
Ingrid van Erp
Wauw, wat een mooie fotoreportage! Je hebt alles mooi weten vast te leggen. Geen overdreven geposeerde foto's, maar een natuurlijk geheel.Chapeau !!!
Bruidsfotograaf Klimmen en kasteel Hoensbroek
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties