Bruidsfotograaf Klimmen en kasteel Hoensbroek

27.05.13

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Trouwfotograaf Limburg: spontane bruidsreportage in Klimmen en kasteel Hoensbroek

Zaterdag mocht ik het huwelijk fotograferen van Rene Kals en Nicole Derks. Tegen alle verwachtingen in was het ook die dag mooi weer. Nicole en Rene wonen in Amstenrade en Nicole had die nacht bij haar moeder geslapen waar zij zich ging omkleden. 

Rene haalde haar bij haar moeder thuis af, waarna we een aantal foto's met de bruidskinderen gingen maken, ik koos voor een mooi veld in Klimmen dat ik op de heenweg had ontdekt. Daarna maakten we nog een aantal foto's bij Kasteel Terworm, aangezien zij daar de dag ervoor hun wettelijk huwelijk hadden gehad. 


Die dag was de fietstocht Limburgs mooiste en Nicole en Rene werden door de fietsers aan de lopende band gefeliciteerd. We gebruikten het decor van de kleurrijke fietsers ook voor enkele bruidsfoto's.

Na de poseersessie was het tijd voor de huwelijksmis in Klimmen. De mooie kerk zat vol met familieleden, vrienden en twee schoolklassen kinderen (Nicole en Rene zijn beiden leraar op een basisschool). De dienst werd muzikaal opgeluisterd door het koor waar Rene voorzitter van is. Daarnaast was er nog een soliste die het Eva Maria zong.

Na de dienst gingen Nicole en Rene eerst op de graven van hun Nicole's vader en Rene's moeder een bloemstuk leggen en aansluitend gingen we naar kasteel Hoensbroek voor heerlijke broodjes en de bruidstaart. 

Daarna zat mijn taak er op en keek ik terug op wederom een prachtige trouwdag waar ik bij mocht zijn.

Shirley, wat een geweldige foto's heb je gemaakt bij het huwelijk van nicole en rene. Die met onze kids is ook echt top, echt zo'n actie foto, super!

Reactie plaatsen

Peter & Janine
Wat een mooie foto van de kerk(versiering)! Prachtig Shirley.

Groetjes Peter en Janine
Linda Weijers
Hele mooie foto's!!! ze staan er echt op zoals ze zijn, lekker spontaan! linda, vriendin van Nicole
Ingrid van Erp
Wauw, wat een mooie fotoreportage! Je hebt alles mooi weten vast te leggen. Geen overdreven geposeerde foto's, maar een natuurlijk geheel.Chapeau !!!
Bruidsfotograaf Klimmen en kasteel Hoensbroek
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties