Trouwfotografie Heerlen en Ubachsberg Landgoed Zonneheuvel

03.05.14

Bruidsfotograaf Limburg: een trouwreportage in de oranjerie van kasteel Terworm met een feestavond en trouwfoto's op landgoed Zonneheuvel

Vandaag was het huwelijk van Bob en Kathleen. Toen Bob en Kathleen bij mij ter kennismaking op bezoek waren voelde ik gelijk een ontzettende goede klik met dit leuke stel. Ik geloof ook dat zij direct hun trouwreportage bij mij geboekt hebben.

Helaas werd de bruiloft overschaduwd door het overlijden van Kathleens oma en was er even twijfel of het huwelijk wel zou plaatsvinden, maar gelukkig was dat wel het geval.

's morgens thuis bij bruid Kathleen maakte ik eerst foto's van het aankleden dat zij samen met haar moeder deed. Daarna kwam Bob haar ophalen in een leuke oude 2CV, om samen naar trouwlocatie deOranjerie van Kasteel Terworm in Heerlen te gaan voor een prachtige trouwceremonie.

De ceremonie werd muzikaal opgeluisterd door de vriend van Bob's zus en door Kathleen's broer, die een nummer van Tom Odell zong, genaamd Grow old with me. Hij zong en speelde gitaar. Ook werd er door beide vaders een prachtige speech gegeven, kortom een zeer persoonlijke en bijzonder ceremonie.

Na afloop maakten we groepsfoto's bij de fontein en daarna was het tijd voor champagne en bruidstaart. Uiteraard vervolgd door een poseersessie rondom het kasteel.

Rond half 6 arriveerden wij bij Landgoed Zonneberg in Ubachsberg waar het trouwfeest plaats vond in een grote tent, die zij samen met vrienden de avond voor het huwelijk versierd hadden.

Rond zes uur nam ik afscheid van dit leuke koppel.

Reactie plaatsen

kathleen en bob
Wij vond het een geweldige en super leuke ervaring om met jou onze dag te vieren. De foto's zijn echt schitterend! We weten nu al niet meer welke we moeten kiezen om op te hangen en dan hebben we nog niet eens alles gezien. Echt super en we kijken er naar uit om de rest te bekijken. Tot snel xxx kathleen en bob
Nadine
Super mooie foto's van een bijzonder mooie dag!
Sandra
Prachtige fotos van een geweldige dag!!! Sandra&Jean
Trouwfotografie Heerlen en Ubachsberg Landgoed Zonneheuvel
Logo Sjurlie.nl