Bruidsfotograaf Grevenbicht, Born en kasteel Limbricht

08.09.13

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Bruidsfotograaf Limburg: spontane huwelijksfotografie in kasteel Limbricht en op de boerderij tussen de koeien

Vrijdag was het een super warme dag. Het was meer dan 30 graden en dat is natuurlijk vrij uitzonderlijk voor deze tijd van het jaar. Ik had mij enorm op deze bijzondere bruiloft verheugd: een huwelijk tussen een "boerendochter" en een politieagent.

Mijn dag startte met het aankleden van Judith thuis op de boerderij. Daarna zou ik naar Thijs rijden in Born om zijn voorbereidingen en het vertrek vergezeld van vier motoragenten te fotograferen. Bij Thijs aangekomen was er sprake van lichtelijke stress. Hij wilde het gilet van zijn trouwpak aandoen, toen bleek dat dit nog niet af was, het zou worden aangepast en er zaten nog rijgdraden in. Dus was het wachten op iemand van de herenmodezaak met een ander gilet.

Gelukkig was alles snel opgelost en vertrokken we naar de boerderij van Judiths ouders voor de eerste ontmoeting en de bruidsreportage rondom het erf. Het was ontzettend warm in en rondom de stallen, maar het ook vreselijk leuk en mooi tussen de koeien. 

Daarna ging iedereen naar binnen voor een kop koffie, een broodje en een stukje vlaai, om vervolgens te vertrekken naar kasteel Limbricht. De hemel zag er intussen behoorlijk dreigend uit en Judith en Thijs die in een cabrio onderweg waren moesten denk ik snel het dak dichtmaken. Tijdens de aankomst van het kasteel regende het even keihard. Dat is ook wel te zien aan Thijs jasje tijdens de ceremonie. De ceremonie met live muziek op gitaar, onder andere met een nummer van met Metallica.

Na deze ceremonie waarbij uiteraard weer erg veel gelachen werd, was het tijd voor taart en toast. Daarna reden wij even naar het bejaardentehuis om de oma van Judith te bezoeken. Zij was helaas te ziek om bij de bruiloft te zijn en dus brachten Thijs en Judith haar een stukje bruidstaart.

Op de terugweg stopten we nog even in de mooie laan op weg naar het kasteel. De zon was inmiddels gezakt en dat is altijd garantie voor prachtig licht. Bij het kasteel aangekomen was het tijd om het buffet te openen. Daarna werd nog gezellig wat geborreld om vervolgens langzaam richting de feestzaal te gaan, waar de band Network aan het opbouwen was.

Het feest kwam door de warmte langzaam op gang. Iedereen stond lekker buiten, maar op het moment dat Judith en Thijs hun openingsdans deden kwam de boel goed op gang.

Toen was het voor mij langzaam tijd geworden om afscheid te nemen.

 

Bedankt voor het fotograferen van onze bijzondere dag!! Het was fijn om jou als fotograaf om ons heen te hebben!!

Reactie plaatsen

Dees Janssen-Meertens
Ziet er geweldig uit Judith en Thijs !! Erg mooie herinneringen met deze foto's!!!!
Marlie Nijssen
Wat een schitterende reportage.
Heel veel geluk!!!
Anja Schouteten
Geweldige foto's Judith en Thijs.
We hebben allen genoten van jullie Topdag !!!!!!
Wat een mooie herinneringen , super foto's.
Bruidsfotograaf Grevenbicht, Born en kasteel Limbricht
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties