Bruidsfotograaf Beek: spontane trouwreportage

07.09.13

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Trouwreportage Limburg: trouwfoto's bij kasteel Elsloo en het gemeentehuis van Beek. Zowel het gemeentehuis de kerk zijn erg mooi en sfeervol van binnen. 

Het regende vanmorgen toen ik naar het huis van Sandra's ouders vertrok om het aankleden en afhalen te fotograferen. Sandra was al klaar met haar haar en visagie en de jurk was snel aan getrokken, voordat Mitchel arriveerde in zijn Maserati trouwauto, die hij voor die dag speciaal had geleend van een vriend.

Eerst reden wij naar kasteel Elsloo, een plek die Sandra en Mitchel hadden gekozen voor hun trouwfoto's. Gelukkig was het dat uur droog en konden wij op ons gemak foto's maken. Net toen wij even wat foto's bij het theehuisje maakten begon het te regenen, maar gelukkig konden we schuilen, en voor de weg terug naar de auto had Mitchel een paraplu.

De ceremonie in het gemeentehuis was heel gezellig er was zelfs champagne en we hebben allemaal hard moeten lachen om het enthousiaste bruidsmeisje dat teleurgesteld was dat zij geen champagne kreeg maar sinaasappelsap.

Toen naar de kerk, waar we eerst groepsfoto's maakten. Op het moment dat iedereen klaar zat voor de mis, bleek dat de zanger en nog niet was. Hij was tien minuten verlaat, maar gelukkig was de zang prachtig en het wachten meer dan waard. Na de mooie dienst was het tijd om naar de cafe de Keulsteeg in Neerbeek te vertrekken voor de koffietafel en het aansnijden van de bruidstaart.

Daarna was het voor mij langzaam tijd geworden om afscheid te nemen.

Bedankt voor de schitterende foto's ze zijn echt geweldig, om te kiezen is inderdaad moeilijk.


De onderstaande recensie is gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding


Shirley hebben we leren kennen op een andere bruiloft, daar waren we al onder de indruk van haar werk
Nu onze bruiloft is geweest zijn we nog steeds onder de indruk, ze heeft onze dag geweldig in beeld gebracht en het album is al helemaal geweldig ze heeft perfect aan onze wensen en voorstelling voldaan!

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Beek: spontane trouwreportage
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties